OM oss

“Den personliga veterinärkliniken med nöjda kunder sedan 2011”

Ronneby Veterinärklinik

 

Ronneby Veterinärklinik startades sommaren 2011 av veterinär László Zoltan Tóth och hans fru Emma Swedenås Tóth som även hon är veterinär. Vi är en smådjursklinik som huvudsakligen tar emot hundar och katter men även smågnagare och enklare fall av fågel. Vi erbjuder vaccination av hästar och åker även ut på hembesök. Vi strävar efter att ALLA ska känna sig välkomna och högt prioriterade. Vi är måna om den personliga atmosfären. Hos oss finns poliklinik (allmän mottagning), operationsavdelning, vårdavdelning, röntgen, ultraljud och labb. I butiken säljer vi foder och kosttillskott. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

 

 

 

 

Vi jobbar på Ronneby Veterinärklinik

László Tóth

Leg. Veterinär

Laszlo kommer från Ungern. Han studerade till veterinär i Budapest och tog 2010 även sin specialistexamen i hunden och kattens sjukdomar där. Tidigare har han drivit egen verksamhet i Budapest i form av en ambularande småjursverksamhet. I Sverige har han jobbat på bland annat på Läckeby djursjukhus och Vetlanda djurklinik. Det kändes helt självklart för Laszlo att bli veterinär då bägge hans föräldrar är veterinärer. Laszlos specialintresse är ortopedi och kirurgi. På fritiden gillar Laszlo att umgås med familjen som består av frun Emma och deras dotter Julia samt sonen Winston. Hemma bor även katterna Sam och Alice samt Hovawarten Hollie. 

Emma Swedenås Tóth

Leg. Veterinär

Även Emma studerade i Ungern och tog examen hösten 2008. Emma har tidigare jobbat på Malmö Djursjukhus och på Trelleborgsveterinären. Hon specialiserar sig nu inom ultraljud och har ett extra varmt hjärta till våra mindre husdjur såsom kaniner och marsvin. Emma jobba räven mycket med tänder. På fritiden tränar hon på gym, myser med familjen och älskar allt som har med inredning och trädgård att göra.

Ida Pettersson

Leg. Veterinär

Ida Pettersson blev utexaminerad 2011 från Köpenhamns Universitet. Sedan dess har hon arbetat på olika kliniker och djursjukhus i södra Sverige och har arbetat hos oss sedan maj 2017. Ida är speciellt intresserad av hudsjukdomar, intern medicin och beteendemedicin. Ida är hundinstruktör med inriktning agility och fritiden spenderas med att träna hennes lilla Shetland Sheepdog Yoga som alltid är med på kliniken.

Gabriella Daku

Djurvåradare

Gabriella jobbar inne på vård- och operationsavdelningen. Hon är en riktig klippa som alltid ställer upp i vått och torrt. Gabriella hyser extra kärlek till hundar och har ett hjärta av guld. 

Annie Johansson

Djurvårdare på utökad nivå

Annie började hos oss hösten 2015 då hon precis tagit studenten från Blekinge Naturbruksgymnasie med inriktning hund och naturvetenskap. Hon jobbar mestadels inne på vår vård- och operationsavdelning men kan även finnas i receptionen. Första tiden i livet spenderade Annie stora delar på golvet tillsammans med familjens två schäferhundar och intresset för djur har hållt i sig sedan dess. Hon har en Miniature American Shepherd som heter Panda som självklart är med henne här på kliniken, samt en chinchilla vid namn Mikko. På fritiden gillar Annie att fotografera, träna, umgås med vänner och lära Panda olika saker inför en förhoppningsvis kommande tävlingsdebut.

Izabel Lind

Djurvårdare på utökad nivå

Mer info om Izabel kommer finnas här inom kort! 

Luwam Kesete

Djurvårdare 

Mer info om Luwam kommer finnas här inom kort! 

Adress

Vierydsvägen 1, 372 32  Ronneby

Telefon

Växel:  0457-10101

Öppettider

Måndag-Fredag: 08:00 – 17:00
Lör-Sön: Stängt

Lunchstängt: 13.00-14.00 / Torsdagar lunchstängt 12:30-14.00

Kontakta oss

VÄXEL: 0457-101 01